Istanbul

Dag 4: Bukarest- Istanbul.
Startade 10.00 men efter mycket snurr och problem med att hitta ut ur Bukarest och pga att
Chevan fick problem med bromsarna så blev vi sena men efter påfylld bromsolja och inhyrd taxichaufför som leder oss ut är vi på G och lämnar centrala Bukarest kl 12.00. Vi har ca 60 mil att köra, det lär ta upp mot 12 timmar!!!! Kan vi nå Istanbul idag?

Rullar in i Bulgarien kl 13.47
Vi åt lunch i typ en halvtimme för att sedan köra igen 16.00.

Vi lyckades köra helt fel uppe i bergen, massa småvägar som är väldigt dåliga. Det brukar tydligen ta 6 timmar till turkiska gränsen och efter mycket koll av bilar och pass var vi igenom ca. 00.00. Nu är det 25 mil till Istanbul, skall vi stanna eller köra på är frågan. Vi kör och jag ligger i sängen på hotell Cordsil kl 04.30. Imorgon har vi ledig dag och eftersom vi bor vägg i vägg med den blåa moskén kommer det antagligen bli ett besök där och till detta kanske även några Efes.

Martin, Pim och John kollar karten i Bukarest för att hitta ur staden.


Chevan har problem med bromsarna, men vi fyller på ny olja och hoppas på det bästa!


John tar oss igenom vägtull i Rumänien


Snart i Bulgarien, i Bulgarien var det jag som satt bakom ratten, där av inga bilder.


Tags:

 
 
 

Kommentera